Ledningsgruppen

Vår ledningsgrupps ansvar är att säkerställa att vår verksamhet och våra tjänster återspeglar våra värderingar.

 
placeholder

Niklas Samuelsson
CEO Sweden

Niklas är VD för Savills i Sverige. Han anslöt nyligen till Savills, men har lång erfarenhet av fastighetsbranschen. Niklas kommer närmast från CBRE där han var vVD.

 
 
placeholder

Karin Zakariasson
Head of Valuation

Karin är chef för Värderingsavdelningen på Savills sedan 2010. Hon har lång erfarenhet av fastighetsbranschen och jobbat inom olika affärsområden.

 
 
placeholder

Peter Wiman
Head of Research

Peter anslöt till Savills 2005 och arbetar som bolagets Analyschef. Han har lång erfarenhet av och mycket god kunskap om den svenska fastighetsbranschen.

 
 
placeholder

Barbro Ringh
Head of Finance

Barbro började på Savills 2016 och är Finanschef på för Savills Sweden. Hon ansvarar bl a för den finansiella rapporteringen, budgetering och affärsanalyser.

 
 
placeholder

Nils Åke Rydqvist
Regional and Leasing manager

Nils Åke började på Savills 2015 och är Regionchef för västra Sverige. Han har lång erfarenhet och tidigare jobbat med både uthyrningsrådgivning och transaktioner.  

 
 
placeholder

Carola Bobic
Head of HR

Carola började som HR Manager på Savills 2015. Hon ansvarar för såväl strategiska som operativa HR-frågor.

 
 
placeholder

Gabrielle Hemmerlind
Head of Leasing

Gabrielle anslöt till Savills 2015 som Uthyrningschef i Sverige. Hon har gedigen erfarenhet inom uthyrningsarbetet för alla former av lokaler och större projektfastigheter.

 
 
placeholder

Vilhelm Isberg
Head of Property Management, Head of BPC

Vilhelm började på Savills 2018 som Director för Förvaltning. Han är specialist inom handel och har jobbat med flertalet shoppingcenter och handelsplatser runt om i Sverige.

 
 
placeholder

Anders Henningsson
Head of Occupier Services

Anders började på Savills i februari 2018. Han är Director och Chef för Hyresgästrådgivning i Sverige. Med lång erfarnhet inom fastighetsbranschen har Anders gedigen kunskap om hyresgästrådgivning, men också bl a företagsutveckling och hyresförhandling.